Wij zijn vrij uniek in onze “BBQ-Culinair”
Dankzij onze ruime horeca ervaring en intensieve samenwerking met klassiek geschoolde chef-koks en cateraars kunnen wij met onze professionele Weber barbecues amuses, hapjes, gerechten en zelfs desserts bereiden. Waarschuwing: dit kan tot smaaksensaties leiden!
Ons team bestaat uit 5 gecertificeerde en zeer ervaren Weber Grillmasters die vele geheimen van het barbecueën kennen en deze graag demonstreren en met u willen delen.
Barbecuen kunnen wij ook in thema’s:
-Mediterraan
-Oosters
-U.S.A. style
-Amuse/fingerfood
-Ladies bbq
-Italiaans
-Tapas
-Surf+Turf
Hieronder een kleine greep uit onze gerechtjes
Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
Gamba’s Aioli: grote gamba’s in warme knoflookroomsaus
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
Yakitori : Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
Costolette di Agnello: lamsrack koteletten met balsamico
Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
Gamba’s Aioli: grote gamba’s in warme knoflookroomsaus
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
Yakitori : Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
Costolette di Agnello: lamsrack koteletten met balsamico
Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
Gamba’s Aioli: grote gamba’s in warme knoflookroomsaus
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
Yakitori : Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
Costolette di Agnello: lamsrack koteletten met balsamico