De prijs van onze cateringen bestaat uit de volgende onderdelen:
1- F&B (food &beverage=eten&drinken)
Belangrijk om te weten is dat wij voor artikelen uit onze winkel, de winkelprijs rekenen(geen catering mark-up)
Het komt met regelmaat voor dat wij een buffet of bbq-menu enkel afleveren, vanzelfsprekend rekenen wij daar geen uren of bezorgkosten(binnen Hilversum) voor.
Natuurlijk komen de meeste van onze producten uit onze eigen natuur-traiteurslagerij, dus deze zijn scharrel, biologisch of Label Rouge.
Ook onze kazen zijn biologisch of anderzins “puur natuur”
Voor vis en groenten gaan wij zoveel mogelijk uit van: regionaal, fair trade, of duurzaam.
2. Uren
Uren rekenen wij “door to door”, d.w.z. wij rekenen vanaf vertrek van onze winkel tot aankomst onze winkel.
Uurtarieven exclusief 21% BTW:
-organisatie/begeleiding € 62,50
-Partymanager € 62,50
-Chef-kok € 62,50
-1e Kok € 50,00
-2e Kok € 35,00
-keuken/bbq hulp € 17,50
Bediening:
-1e Bediende/manager € 22,50
-2e Bediende/ober € 20,00
-3e Bediende/ober € 17,50
3.Huren
Wij kunnen qua in te huren materialen alles voor u regelen; wij werken nauw samen met Servé verhuur en van Doorn verhuur.
Wij hebben hierin een adviserende rol; de rekening ontvangt u direct van bovengenoemde bedrijven.
In overleg kunt u deze rekening aan ons voldoen, zodat u één totaalrekening ontvangt.
Wij vragen een aanbetaling van 50% van het geoffreerde bedrag één week voor de cateringdatum, voor het resterende bedrag hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.